CompleX-T

CompleX-T

CompleX-T є одним з кращих Бойлів в Великобританії. Створена за допомогою Террі Херна (Terry Hearn) нова приманка Dynamite вже руйнує рекорди і встановлює нові. Хочете дізнатися яку приманку вибрати для наступної риболовлі?

Історія створення CompleX-T

З останньої приманкою Террі Херна (The Crave) запущеної п'ять років тому прийшов час представити нову преміальну приманку, яка буде знаходиться на вершині рівня приманки. Спочатку був план розробити приманку яку ви б із задоволенням використовували в будь-якій водоймі, були б на 100% впевнені, Бойл повинні бути корисні для загального здоров'я коропа.

Взимку 2014 року почалися обговорення ідей і первинних пропозицій. Спочатку був план створити бойл на основі The Crave, використовуючи той же базовий мікс і додаючи деякі додаткові інгредієнти, можлива зміна кольору, подібно до того, що робили з Red-Amo і Monster Tigernut. Однак, коли приманка почала складатися, Террі з ентузіазмом кидав на стіл деякі нові інгредієнти, майже відразу нова приманка почала йти все далі і далі від The ​​Crave, починаючи набувати зовсім нову власну особистість. Террі також потребував витонченою приманки з більш низьким рівнем смаку, грубим і відкритим по текстурі з високоякісної рибної борошном, яка швидко руйнувалася і легко перетравлюється коропом. Натуральна приманка для їжі, яка витримала б випробування часом на воді і буде продовжувати працювати круглий рік. Харчові вимоги коропа вже давно вивчені, мета полягала в тому щоб створити нову приманку яка була б повноцінним джерелом їжі і забезпечувала всі потреби в харчуванні, в яких короп потребує цілий рік.

Приманка

CompleX-T був створений з використанням інгредієнтів найвищої якості, включаючи Норвезьку рибну муку марки LT94, пташиний корм Haith's і Robin Red, попередньо розщеплений екстракт печінки, спіруліну і дріжджі з високим вмістом нуклеотидів. З його м'якою відкритою текстурою для максимальної віддачі (просто покладіть кілька Бойл в стакан води і подивіться що відбувається) без штучних барвників і смаків ми вважаємо, що ми створили приманку, яка буде ловити рибу на будь-якій воді в будь-який час року і в кінцевому підсумку витримати випробування часом!

Результатом є складний, глибокий, але тонкий рибний, м'ясний бойл.

CompleX-T - натуральна приманка яка працює цілий рік, створена з використанням інгредієнтів найвищої якості - але що насправді роблять ці інгредієнти?

Рибне борошно LT94 вважається одним з кращих рибних страв, підданих термічній обробці до низької температури, що дозволяє зберегти більшу поживну цінність і профіль амінокислот. Рибне борошно - це 72% білка і дуже легкотравна, ключова частина CompleX-T. Через високі рівнів білка цієї рибного борошна вона володіє чудовими сполучними властивостями, що дозволяють виробляти приманку з відкритою текстурою. Приманка на основі печінки - це те, чого вже давно не було в асортименті DYNAMITE, коли показали Террі новий попередньо переварений порошок печінки, його очі загорілися. Додавання цього інгредієнта в суміш призвело до глибокого насиченого м'ясистому аромату.

Виробники не хотіли додавати що-небудь штучне для приманки, тому потрібно було знайти натуральні інгредієнти, які змінили б колір приманок. Спіруліна була ідеальна для цього, щоб затемнити його і принести поживні переваги.

Багаті амінокислотами, гистидином, лейцином, фенилаланином і валіном додають до вже високому вмісту білка, а також забезпечують хороше джерело вітамінів C і D - підтримуючи і посилюючи імунну систему і сприяючи стійкості до хвороб.

Антарктичний Кріль має сильний гострий аромат і солоний смак, який, як ми знаємо короп знаходить дуже привабливим. Борошно з Кріля має грубу текстуру, що дозволяє більш високу витік аттракторов в воду. Борошно з Кріля це перевірена добавка до LT94, надаючи приманки ще більшу глибину. Кріль в CompleX-T має вміст білка більше 60% і високі незамінні амінокислоти і омега-3, джерело первинної енергії, який допомагає абсорбувати жиророзчинні вітаміни, допомагаючи зростанню і відновленню тканин.

Пташиний корм Haiths CLO® був обраний щоб допомогти з відкритою текстурою, щоб допомогти випустити все атрактори, а не замикати їх усередині. Пташиний корм Haiths CLO® також приносить додатковий хрест і текстуру з багатими маслом насінням, риб'ячий жир і печиво з яєць, щоб допомогти зв'язування приманки і означало, що не потрібно включати синтетичні хімічні ароматизатори, зберігаючи всі якомога більш природним.

Дріжджі були продуктом, використовуваним протягом багатьох років при приготуванні наживки і дуже привабливим для коропа. Дріжджі приносять свій унікальний багатий м'ясистий аромат при додаванні в печінку, в результаті чого з'явився потужний природний аттрактант, який покращує функцію кишечника і травлення, сприяючи зростанню корисних бактерій.

Haiths Robin Red® надає темно-червоний колір приманки, використовували меншу кількість ніж зазвичай щоб уникнути зміни природного тонкого кольору. Груба масляниста текстура Robin Red, доповнена своїм унікальним запахом і солодким пряним смаком, робить чудовий аттрактант круглий рік.

Fenugreek (Гуньба) - ще один класичний інгредієнт запропонований Террі, який був включений в його смак щоб змусити коропа повертатися.

Іншим природним інгредієнтом який багато хто вважає кормовим стимулятором є часниковий порошок це доповнює вже смачний запах приманки і додає м'яку вершкову задню ноту до глибокого запаху.

Кінцевий результат природно досить м'яка приманка через всіх водорозчинних аттракторов, це дійсно відкриває приманку як в теплій воді, так і в холодній воді, де наживка продовжує працювати дуже добре, на відміну від багатьох інших рибних масел - м'якою відкритою текстури і високоякісні натуральні інгредієнти роблять приманку чарівною для коропа, гарантуючи що вони з готовністю приймають його, шукають його і продовжують їсти.


Продукция Dynamite Complex-T