Історія компанії Daiwa

Історія компанії Daiwa

Історія компанії Daiwa

Компанія Daiwa Seiko була зареєстрована ще в 1945 році. Daiwa - так в давнину називалася Японія, а Seiko переводитися як надзвичайна точність. З самого початку компанія спеціалізувалася на розробці і виробництві вудилищ і котушок Daiwa, різних приманок, рибальського обмундирування і аксесуарів, а також здійснювала ремонт обладнання для риболовлі.

У 1955 році інженери Daiwa розробили спінінгів котушки для серійного виробництва. Це було початком нової ери у виробництві риболовецьких снастей, компанія виходить на міжнародний рівень і експортує свою продукцію в різні країни. За кілька років компанія стає лідером Японського ринку і займає стійкі позиції на світовому ринку рибальських снастей. З 1964 року Daiwa запускає серійне виробництво вудилищ. У 1971 році відкривається дочірнє підприємство на Тайвані, підприємство виробляє вудилища високого класу для ринків Японії та Америки.

Для виходу на Європейський ринок було вирішено відкрити завод в Шотландії. Кращі англійські інженери працювали над створенням котушок, вудилищ і фідерів Daiwa для європейських рибалок. У 1984 році відкривається торговий філія у Франції а в 1990 році нове підприємство в Німеччині де виробляються вудилища і котушки.

Середина 90-х конструкторське бюро створює кращі в світі безінерційні котушки Daiwa. Потужне конструкторське бюро з професійними експертами, накопичений досвід, унікальні виробничі технології і матеріали, роблять Daiwa світовим законодавцем мод у виробництві риболовецьких снастей. З самого початку роботи компанії, основним правилом було - створення котушок і вудлищ, які подарують рибалці незабутні емоції та враження від риболовлі. Для розробників Daiwa стояли не тільки комерційні завдання, а й естетичні. Ця стратегія компанії виражалася в девізах, які відомі всьому світу і звучать так, Total Quality, Next Quality, Think Clean. По суті, ці девізи були своєрідними законами для корпорації Daiwa.

Унікальні розробки Daiwa запатентовані фірмою багато років тому, такі як спіднична шпуля, миттєвий стопор зворотного ходу і інші якими і донині користуються багато виробників рибальських снастей усього світу. На рубежі нового століття Daiwa робить новий прорив. На цей раз, об'єднавши весь кращий досвід і знання, традиції, детальний аналіз ринку і висока якість, компанія створює нову концепцію, яка звучить, як «Екстремальні снасті для екстремальної риболовлі». Котушки і вудилища Daiwa тепер крім своєї дорогоцінної надійності мають і невелику вагу, при цьому зберігається і високий рівень чутливості.

В даний час Daiwa одна з найбільших риболовних корпорацій в світі. Це близько 15 підприємств в різних країнах світу Японія, В'єтнам, Китай, Таїланд, Шотландія. Відмітна особливість Daiwa полягає і в тому, що її асортимент щороку оновлюється майже наполовину.

Секрет успіху Daiwa, це:

унікальні технології і розробки;
революційні авторські концепції;
бездоганну якість;
грамотна робота провідних експертів;
постійний аналіз і моніторинг ринку і рибальських переваг.
Daiwa Sieco за 70 років своєї історії змогла завоювати серця рибалок по всьому світу і стати лідером і законодавцем мод спортивної, професійної та аматорської риболовлі.

Унікальні технології Daiwa