Graphiteleader Finezza Nuovo

Graphiteleader Finezza Nuovo

Graphiteleader Finezza Nuovo

Серія вудилищ Graphiteleader Finezza Nuovo відноситься до сімейства «Рокфіш». Graphiteleader Finezza Nuovo Останнім часом вудилища цього класу стали популярні не тільки в Японії, але і в країнах СНД. Вудилища серії Graphiteleader Finezza Nuovo завоювали багато сердець наших рибалок. Вудилища цієї серії мають бланк з високомодульного графіту, оснащені дорогою якісною фурнітурою, титановими кільцями від Fuji, які розставлені по новітній схемою, ну і, звичайно, «родзинкою» даного вудилища є система підвищеної чутливості O.S.S. Всі ці складові роблять цей інструмент (а по-іншому його ніяк і не назвеш) чутливим, делікатним, легким, потужним ... Незважаючи на всю свою делікатність, (слово Finezza на російську мову можна перевести як витонченість, витонченість), кожна модель має достатній запас потужності, щоб протистояти агресивного спротиву навіть великої риби.

Модельний ряд складає 13 висококласних вудлищ з різними характеристиками. Вудилища серії Graphiteleader Finezza Nuovo мають як порожнистий кінчик - tubular, так і 3 типу вклеєних - solid, short solid, hard solid. На бланках вудилищ вони відповідно позначаються як «Т» «S» «SS» «HS». Моделі серії tubular більш універсальні і підійдуть для лову як на мікроджіговие приманки, так і на дрібні воблера, що коливаються і блешні в своєму тестовому діапазоні. Всі спінінги серії tubular мають верхній тест 8 або 10 грам. Серія solid відмінно підійде під більш дрібні приманки, аж до блешні, яка в даний час стала користуватися популярністю у рибалок України. Всі вудилища серії solid мають верхній тест по приманки 6 грам. Перевантажувати дані спінінги не рекомендується. Серія вудилищ спінінгів Graphiteleader Finezza Nuovo призначена для лову на ультралегкі приманки, так званий мікроджиг. Даним типом вудилища можна анімувати будь-які типи приманок: починаючи від активних приманок і закінчуючи пасивними. Рекомендовані діаметри шнурів від 2 до 6 lb Varivas і Daiwa. Котушку краще ставити на Finezza розміром 2000, 2004, 2506, 2500 по класифікації Daiwa, саме з цими котушками баланс снасті виходить ідеальним, і відповідно добре лежить в руці.

Даний тип вудилища відмінно підійде для лову нашого окуня, щуки і судака. При правильно відбудованому фрикціоні це вудилище може витягнути без особливих проблем п'ятикілограмових щук, і я впевнений, витягне і щук по-більше! Завдяки рознесеною ручці дане вудилище має витончений вид, а червоні відінгі додають цьому вудилища строгості. Рукоять виконана з матеріалу EVA.

Ці вудлища відмінно підійдуть як новачкові, так і професіоналу.

Серія вудилищ Graphiteleader Finezza Nuovo виробляються тільки в Японії.