Історія компанії Tubertini

Історія компанії Tubertini

Історія компанії Tubertini

Заснована в 1971, коли Gabriele Tubertini, великий ентузіаст риболовлі вирішив зробити своє хобі своєю роботою і разом зі своєю дружиною Milena відкрити магазин рибальських виробів в м Bazzano, недалеко від Bologna. Деякі з друзів знаючи його здатності, переконали його наблизитися до світу спортивної риболовлі і включили його в команду S.P.S. Sasso Marconi.

Tubertini вигравши чемпіонат Італії в своєму першому індивідуальному участю довів що в ньому тече кров справжнього рибалки. У наступному році він зайняв друге місце а також зібрав ряд цікавих результатів на національному та міжнародному рівні.

Преса почала помічати нових чемпіонів, завдяки цій репутації і ефективним підгодовування Tubertini, зробленими особисто, магазин мав великий успіх і велика кількість клієнтів. Коли вони вже були не в змозі задовольнити всі запити було вирішено відкрити оптові поставки.

Рік 1975, коли рибна ловля починає свою велику еволюцію: це поворотний момент переходу від загально прийнятих стандартів ринку до досліджень і експериментів, впровадження високоякісних продуктів, спрямованих на різні рибальські системи, залучення більш просунутих рибалок. Але старі дистриб'ютори рибальських виробів зневажливо ставилися до цих вимог часу, а Tubertini вже був налаштований на дослідження і розробки, і йому вдалося забезпечити зростаючі частку ринку.

Протягом багатьох років, компанія збільшила свій оборот активно розвиваючи вітчизняне виробництво, впровадження нових продуктів і процесів, пов'язаних з вудками, поплавками, підгодували і волосінями, інвестування з метою забезпечення більш високої якості конкуренції.

На сьогоднішній день філософія не змінилася і як і раніше стверджують, що бренд Tubertini ніколи не буде виробляти продукти низької якості.

Місія Tubertini

Компанія Tubertini, за рекомендацією своїх фанатів і співробітників, розробляє і виробляє конкурентоспроможні і успішні продукти, ми впевнені що змагальний дух є основою для технологічного розвитку продуктів і, перш за все відомо, що ці події можуть також дати повне задоволення спортивних рибалок.

співробітники Tubertini

Компанія Tubertini забезпечена найвищим рівнем компетентності в спорті і конкурентоспроможної рибної ловлі, в компанії працює висококваліфікований спеціалізований персонал. Більше 80% співробітників є палкими рибалками всіх видів рибної ловлі.

Штаб-квартира Tubertini

Штаб-квартира знаходиться в м Баззаев недалеко від Болоньї, де вона охоплює понад 2800 квадратних метрів і налічує 29 співробітників. Площі для зберігання і відвантаження, виробничі відділи поплавців, волосіні і ін. В кількох сотнях метрів від штаб-квартири, є другий ангар площею 800 квадратних метрів для виробництва прикормки Tubertini. У компанії є 19 представництв, що охоплюють всю територію Італії, і обслуговуючих понад 1000 магазинів.

Продукція Tubertini