Graphiteleader CORTO EX

Graphiteleader CORTO EX

Graphiteleader CORTO EX

До початку 2012 року компанія Olympic порадувала рибалок ще однієї цілком бюджетної новинкою! Нею стала серія спінінгових вудлищ Graphiteleader CORTO EX. Бланки даної серії зібрані за допомогою того ж високомодульного графіту, що і серія Finezza, а саме з Graphite Cloth. Відрізняється лише тим, що відсутня система підвищеної чутливості - O.S.S. Спінінг укомплектований висококласної фурнітурою від Fuji, а саме: катушкотримачем VVS з графітової нижньої гайкою, що підвищує сенсорику даного вудилища, протівозахлестнимі кільцями з конструкцією Таngle Free в сталевій рамі зі вставками з карбіду кремнію (SIC), тюльпаном в титановій оправі зі вставкою SIC. Коротка рознесена рукоять виконана з матеріалу EWA. Ці вудилища спочатку призначалася для спортивного лову дрібних (по морським мірками) пелагічних хижаків - ставрид. Але дана ловля настільки схожа на ловлю нашого окуня, що це вудилище в повній мірі можна використовувати і на наших водоймах. Вудилище володіє м'якою гнучкою вершинкою, а в поєднанні з жорсткою серединою і потужним комлем виходять хороші кидкові характеристики і відмінний стримуючий ресурс, що дає шанс здолати гідного прісноводного бійця, який спокуситься на вашу анімацію приманки.

Завдяки потужному комлю і жорсткої серединці дане вудилище відмінно підходить для використання різноманітних пасивних приманок, не є винятком і активні приманки всім нам відомі форми твистеров і Ріппер. Наявність м'якого білого кінчика дозволяє нам фіксувати найбільш обережні клювання, проводити без проблем обертові і коливні блешні. Крім того, спінінг дає можливість використовувати воблери типу «кренк» і «мінно» за допомогою проводки «Stop and Go» в межах тестового діапазону даного вудилища. Дані бланки з високомодульного графіту забезпечують звичну для цього бренду високу чутливість і бездоганну роботу при виведенні. Серія вудилищ Graphiteleader CORTO EX спочатку призначалися для лову на мікроджіговие приманки, але можна з упевненістю заявити, що CORTO EX - це такий собі ультралайтових універсал, який на незнайомій риболовлі дозволить не потрапити в халепу! Виробник рекомендує ставити плетені шнури в діаметрі від 2 Lb до 6 Lb Daiwa і Varivas. Саме з ними вам вдасться виконати дальній прицільний кидок в ту точку, куди ви хочете!

CORTO EX краще оснастити котушкою в розмірі 2000, 2004 по класифікації Daiwa.

Вудилище перевантажувати не рекомендується, так як тест вказано вірний. Graphiteleader CORTO EX поставляється в чорному стильному чохлі і інструкцією на японській мові.

Даним вудилищем можна без проблем ловити окуня, судака і щуку.

Graphiteleader CORTO EX відмінно підійде як рибалці любителю, так і досвідченому спортсмену.