Graphiteleader Finezza Prototype Nuovo

Graphiteleader Finezza Prototype Nuovo

Graphiteleader Finezza Prototype Nuovo

Компанія Graphiteleader не стоїть на одному місці і постійно намагається здивувати нашого брата рибалки якою-небудь новинкою. Не виключенням став і цей рік. У цьому 2013 році Graphiteleader представив безліч оновлених серій, своїх вудилищ спінінгів. Не виключенням стала і «рокфішевая» серія Finezza Prototype. Яка «переодяглася» в зовсім новий вишуканий японський дизайн і отримала нові характеристики. Над-чутливе, над-легке, стильне і неповторне топове вудилище тепер по праву називається Graphiteleader Finezza Prototype Nuovo. Бланк і раніше виготовлений з графіту найвищої якості Super Quattro Graphite Cloth, оснащений системою чутливості O.S.S., має особливі кільця РЕ, що перешкоджають Захлестиваніе м'яких багатоволоконних поліетиленових шнурів Varivas і Daiwa, а особлива конструкція рукоятки, роблять робочі характеристики серії воістину фантастичними.

Всі вудилища лінійки дуже легкі і при цьому відмінно збалансовані. Найпотужніше вудилище в довжині 2,67 м і з тестом до 10 грам (вудилище GNFPTS-892UL / L-T) має вагу всього 90 грам! При цьому ніякої «лапшеватості» у довгій моделей немає і в помині. Що говорити вже про коротких моделях! Серія Graphiteleader Finezza Prototype Nuovo випускається п'яти моделях як зі звичайним (порожнистим) - Tubular Tip, так і монолітним (уклеєним) - Solid Tip - кінчиками. На бланках вудилищ в маркуванні вони відповідно позначаються як «Т» і «S» Серія не тільки має найвищі робочі характеристики, а й ексклюзивний неповторний дизайн, в загальному як і всі моделі від Graphiteleader. Вудилище має резнесенную рукоять з пробки і EVA, ексклюзивний катушкотримач Fuji VSS з графітової нижньої гайкою, кільця Fuji SiC в титанових рамках розставлених по новій концепції PE-concept. На вершинке Prototype Nuovo встановлені спеціальні кільця для м'яких багатоволоконних тонких поліетиленових шнурів, а в окоренкові частини встановлені кільця T-KL. Так само вудилище має неповторний дизайн в чорно-червоних тонах, що робить Prototype Nuovo надзвичайно красивим і в той же час строгим.

Доповнить спінінг вишукана легенька котушка від компанії Daiwa в розмірі 2000, 2004, 2506. Дана лінійка від минулій серії відрізняється і надзвичайною потужністю. Вудилища на відмінно справляються з занедбаністю і анімацією приманок з приставкою «мікро» - мікро-воблерів, мікро-колебалок і мікро-джига. Мікро-джиг - це, по суті, головна спрямованість Finezza Prototype Nuovo.

А якщо клюне хороший трофей, то Prototype Nuovo не підведе - потужний комель зробить свою справу і не дасть рибині піти в затишне місце, а гнучка верхня частина відмінно гасить ривки навіть самої жвавої рибки. У наших умовах Finezza Prototype Nuovo чудово проявить себе при лові окуня, дрібної щуки і судака. Graphiteleader Finezza Prototype Nuovo гідно повинні оцінити рибалки спортсмени і «просунуті» любителі.

Серія вудилищ Graphiteleader Finezza Prototype виробляються тільки в Японії.